Make by SUZ

Welkom op de site van Make by Suz, ontstaan uit de creatieve ideeën van 2 zussen.

Voor de allerkleinste ruiters onder ons, die hun eerste (bixie)wedstrijdjes starten, hebben we mooie bixietouwen, zodat je kleine ruiter of amazone op zijn of haar pony veilig aan de hand mee op wedstrijd kan. Maak een keuze uit zijn of haar lievelingskleuren, ook deze bixietouwen maken we graag voor je!

En dan zijn er nog de geluksbedeltjes, onze Lucky Things, voor groot en klein. Bevestig ze aan je hoofdstel voor net dat beetje extra geluk in de wedstrijd.

Daarnaast hebben we een passie voor fotografie. We vinden het heerlijk om met de camera op stap te gaan en de mooiste plaatjes te maken. Vind je het leuk om een fotosessie te laten maken met je hond(en), paard of pony, zonder dieren maar met je vriend of vriendin, met het gezin, dan gaan wij graag met je op stap! We wonen dichtbij een aantal hele mooie plekjes (bos, natuur), waar we prachtige foto’s kunnen maken, maar ook foto’s op het strand of op andere locaties horen tot de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee. Voor een indruk van de sfeer van de foto’s die we maken, neem een kijkje in onze portfolio!

Voor meer info, of voor het plaatsen van een bestelling, kun je contact opnemen met:

makebysuz@bbhorses.nl